Zašto želim da učestvujem na Spark.me konferenciji 2018

Zašto želim da učestvujem na Spark.me konferenciji 2018 ? Hmmm

U moru dobrih stvari, dok sam krstarila  po  netu prepoznala  sam Spark me kao idelano mesto za mene !

A kako se to zapravo desilo ?

Pre svega da vam kažem da ne verujem u slučajnosti ! Što se i pokazalo. U trenutku razgovora sa svojim prijateljima koji nisu znali kako da nazovu svoju ćerkicu,  koja je čekala da izađe iz maminog stomaka i da zasija. Kao iz topa sam  rekla pa zovite je Iskra. Da bi mi u istom trenutku stigla poruka mog  profesora digitalnog marketinga, sa sledećim sadržajem: ,, Milena vidi ovo može da bude interesnatno za tebe vidi  na sajtu Spark.me  ,,

 Slučajnost hmmm mislite !?

Odmah sam ušla na link  videla, pročitala i poželela sam  da ja  budem tamo !

A zašto ? Pa evo i mojih razloga:

  1. Prvi razlog je taj što bi ovo za mene bilo prvo iskustvo ovog tipa. Samim tim naučiću nešto novo a ja volim da učim i mislim da dok sam živa trebam da učim !
  2. Logičan splet dešavanja je da upoznam nove ljude a opet slične, ljude sa kojima me povezuje mnogo toga. Obožavam druženja, nova poznanstva i nove ideje.
  3. Održava se  u Budvi. Grada za koji me vezuju divne uspomene sa porodičnog letovanja. A evo prilike za još jednu novu uspomenu iz Budve !
  4. Još jedna zabava a to je krstarenje mediteranom oooh pa  mislim ima li lepše ?
  5. I sama pomisao da predavanja i radionice  drže ljudi puni inspiracije, kreative. Koji će nas upoznati s nekim novitetima iz sveta intreneta, markeniga. Puno novih lica i dešavanja pokreće tu iskru u mom stomaku. Znate onaj osećaj kad vam igra nešto u stomaku kao kada treba da polažete neki ispit koji niste dovoljno naučili…

Ja verujem u čuda samim tim ih i stvaram. Pa se nadam da ću to i ovog puta dokazati tako što ćete  mene izabrati za zvaničnu blogerku, pa da počnem da se spremam i pakujem kofere.

Spark me ili ti iskra, sjaj,  pa hajde neka ovo bude moja prva konferencija da osetim iskru pozitvnih vibracija i osetimo zajednu varnicu čuda !

Bloger, putnik, fotograf i make up artist koji voli dobar ukus hrane,vina i kafe...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *