Jazz festival Nišville – jedini dani u godini kada Niš ponovo oživi

Jazz festival Nišville – jedini dani u godini kada Niš ponovo oživi i zaista je tako !

U toku trajanja Jazz festivala Nišville,  grad Niš ponovo dobije svoj sjaj .  Dobro možda ne u potpunosti što bi se reklo sjati se kuso i repato ! Ali svi koji su bili na neke veće festivale u regionu i van zemlje znaju da je to tako na festivalima .

Nišville je ove godine imao ozbiljno dobar program i širok spektar na svim binama  ! Što ste mogli da pročitate i u najavi za festival ovde 

Bilo je mnogo nastupa za izdvojiti ove godine , svakako mi je najupečatljiviji nastup pun energije i ljubavi  jedinstvene Lise Simone , The Manhattan Transfer ,  Kenny Garrett u ostalom možete videti  na fotkama !

Sve pohvale za Jazz Museum , Jazz and books , Movie Summit , jazz and kids  i hvala za dane kada je grad Niš dobio sjaj grada  pun turista , dobre muzike , vina i novih poznanstva.

U nekoliko tekstova sam spomenula da je Nišville jedino vredno što grad Niš ima ! A sada kad je festival gotov vidite šta ćete naredinih dana do sledećeg avgusta … 😉

 

 

Bloger, putnik, fotograf i make up artist koji voli dobar ukus hrane,vina i kafe...

4 Comments

  1. e jbg sad veliki hejt za nisville i tebe zbog njih !
    Djobi, djoba …
    ps: znam da ovo ne ide na objavu …

  2. OP, stero banana se sluša , svaka čast !
    Opasan si ti lik primetio sam ja to , samo šta će ti Nišville i to će vam uzmu za koju god posle će se laktaš sa strani državljani … Ako me razumeš ?
    PS: Vole bi da sarađujemo i !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *