fbpx
TO ipak dolazi !!!

TO ipak dolazi !!!

TO ipak dolazi  !

Upitanju je maska iz istoimenog filma “To” ili  “IT”.  U slobodno vreme bavim se i izradom maski i iscrtavanjem lica i tela.  Mnogi su me pitali što se ne snimim i  kako bi ja napravila masku iz istoimenog  filma.

Što se mene tiče nije nužno i neophodno da vam maske ili iscrtavanje po telu bude isto kao na filmu ili nekog drugog maskera ! Bitno je da pogodite suštinu a čak je i poželjno da ostavite neki svoj lični pečat !

Super je ako možete sebi da priuštite komplete i odela za maske kada je neki maskembal u pitanju kao recimo ovaj za noć veštica !   Ako ne možete  dovoljno je i samo iscrteavanje po licu koje ne mora da bude tačno i precizno osim, osim ako ne idete na izložbu,  sajam ili konkurišete za neki film !

Za običan noć veštica , žurku ili kućno zezanje kao npr ja i sestričina sasvim je dovoljn  bebi  puder, malo boje ,  malo senki , vaša mašta a mašta može svašta to već znamo ! To je sve  da bi ste se dobro zabavili , unakazili i nekog dobro isprepadali !

Kako i zašto sam počela time da se bavim pročitajte ovde

Ovu masku klovna ubice ili ti “IT”  sam pravila celih 45 min ako ne računamo upad moje sestričine,  zvonjavu telefona i …

Ovo je jedna od lakših maski za pravljenje i bila su mi potrebna svega 6 proizvoda !

To su :

Bela kreč baza ili ti klovn bela, koristila sam ovog puta NXY.

Za fiksiranje i pojačavanje beline koristila sam beli puder marke Revolution.

NXY paletu senki –  crnu i crvnu .

Aura jako crvena za iscrtavanje linije po obrazima i iznad obrva .

Crveni karmin i naranđžasta perika ( koju imate za 500 kinte kod kineza )  zaboravila sam  da spomenem u snimku !

Sve detaljno pogledajte u snimku !

Noć veštica kod mene je već odavno usvojen a pošto ptihvatamo sve i svašta iz drugih kultura ja sam usvojila ovo barem je zabavno !

Očekuje nas još puno ozbiljnih maski za sad se samo zagrevam ! A i čekam da mi stigne lateks i još neka opreme , tako da biće svaša nastavite da me pratite !

Javite kako su ispale vaše, da li vam se sviđa moja, šta bi ste hteli da vidite !?

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: