Samo bez panike, jer oni dolaze !!!!

Tako je samo bez panike, i zampamtite ovaj dan 4 jul 2019, jer dolaze oni najveći među najvećima, po prvi put u Srbiji ali i na Balkanu THE CURE !!!

I tako je jučerašnji dan obeležila vest koja je za mene lično jedna od boljih koje sam juče pročitala, zapravo u zadnje vreme …

Konačno u Srbiji dolazi bend koji je pevao za mnogo generacije! Za sve ljude koji se osećaju drugačije , koji drugačije misle, koji nisu mogli nikada da stanu u kalup !

Nakon što su ove godine rasprodali Hajd park za 65.000 posetilaca , stiže vest na jučerašnjoj konferenciji od Dušana Kovačevića, osnivača Exita “Svake godine od osnivanja Exita slali smo ponudu za The Cure, a paradoksalno, baš u trenutku kad su po svim svetskim medijima na vrhuncu karijere i kreću na najtraženiju turneju iduće godine, desilo se da se oni jave nama!”

Tako se grupa THE CURE našla kao glavni headliner na EXIT-U 2019

Mene ovo nije ništa zbunilo najiskrenije jer svi znamo da je exit fest postao toliko veliki da je odavno muzičkim zvezdama velika čast da nastupaju na Exit-u !

The Cure je tokom četiri decenije koliko je bend na okupu, prodali su na desetine miliona albuma, izdali 40 singlova, održali 1.500 koncerata. Uticali su na formiranje goth roka .

Nemam više šta da dodam osim svog ličnog zadovoljsta i sreće što KONAČNO dolazi The Cure . Bend koji Rolling Stone ocenjuje da njihov nedavni koncertni spektakl pred 65.000 fanova u Londonu kao retko intiman za događaj te veličine.Bend koji je obeležio, sedamdesete, osamdesete, devedesete i dana danas uživaju toliku slavu i poštovanje nema šta više da se doda !

Tako da samo bez panike i na vreme se obezbedite ulaznicama za ovaj jedinstvenni događaj i spremite se da zajedno slušamo hitove „Friday I’m in Love“, „Lovesong“, „Pictures of You“, „In Between Days“, „Boys Don’t Cry“, „Close to Me“, “Love Cats”, “Just Like Heaven”, “A Forest”…

Ulaznice po poklon ceni samo za najbrže od 23. oktobra!

Već sledeće nedelje, u utorak 23. oktobra, tačno u podne, stižu i prve četvorodnevne EXIT ulaznice sa neverovatnih 60% popusta, po poklon ceni od 5.990 dinara!

Istog datuma u prodaju će biti pušten i vrlo ograničen kontigent dnevnih ulaznica za prvi dan festivala, četvrtak, 4. jul, kad će nastupati The Cure, po poklon ceni sa 50% popusta, od 2.490 dinara. Očekuje se da i ove ulaznice budu rasprodate za par sati, a isti dan stižu i ulaznice za FAN PIT, po ceni od 3.990 dinara kao i GOLD VIP dnevne ulaznice za 4. jul po 12.000 dinara.

Ulaznice u Srbiji prodavaće se na sajtu https://www.exitfest.org, kao na i blagajnama prodajne mreže Gigs Tix.

 

Bloger, putnik, fotograf i make up artist koji voli dobar ukus hrane,vina i kafe...

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *