Neradni dan 1 Maj

Neradni dan 1 Maj ili praznik rada.  Sutra i prekosutra se  ne radi i svi idu negde u šumu na piknik ili vikendice , društvo, okupljanje, roštilj , puno roštilja, pivoooo. Još ako spoje dane uhhu al će da se jede i pije !

U zadnje vreme je postao trend otputovati negde na dva tri dana.

Evo mojih nesvakidašnjih predloga gde da se odčepite od piva ili gde otići posle odčepljenja kao i gde večeras da nadjete dobar šlagort za sutrašne odčepljenje 😉

1. BRATISLAVA ! 

Bratislavski dvorac

Grad  gde možete za male pare ali kvalitetno da se odvalite od hrane i piva. Verovali ili ne jeftiniji je od Beograda a sad imate i let iz Niša  za 20 evrića do Bratislave. Uputstva  za Bratislavu ovde.

2. A be kude ste vie ? BUGARSKA

Hram Sveti Aleksandar Nevski

Nišlije metropola iz komšiluka je tu bez brige! Opet jeftinije je u Sofiju nego li kod nas na nekim mestima za BG da ne pričamo , a imaćete super vikend i klopu u  restoranima a ko ima dublji džep ako ga uopšte neko ima može dobro da šopinguje . Hubavo vreme !

Uputstvo za Sofiju ovde.

3. Dobrodojden vo Ohrid!

Grad Ohrid

Ohrid jezero u Makedonij, mesto na kojem za male pare ozbiljno možete da se upropastite od čega hoćete ! Istina je da su u zadnje vreme malo podigli cene jel ljudi rade na povećanju svog turizma . Ali kad sve stavite na papir hranu koju ovde plaćate i gorivo za tri dana dana a sad i kese od po  tri dinara! Sad će bar sva izletišta i parkovi biti čisti,  pa mi li će im ostavljamo kese za koje smo dali pare ! Sve da se skupi ja li sam gi džabe plaćo !?  Gde god da mrdnete van Srbije hrana vam je znatno jeftinija. Tako da tri pat se meri merka ! 🙂 Uputsvo za Ohrid ovde.

4. E sad kuda posle odvaljivanja!? 

Gde ćete bolji predlog nego koncert Ramba Kralja !

Jedan od boljih koncerata koji će se održati za 1 Maj  u renoviranoj sali Doma sindikata ( Kombank dvorani ) koncert RAMBA AMADEUSA KRALJA !

 5. Ništa dez Niški Jazz pa vi  kako oćete ! 

Nišville tradicionalno 7 put obeležava  SVETSKI DAN DŽEZA ! Ovog puta u 5 država među kojima je i naša Srbija …

Koncerti će biti održani u sledećim gradovima: Novi Sad, Kladovo, Leskovac, Vranje , Bujanovac i Niššš !

Pa ako se nađete negde u blizini ovih gradova svratite na dobar Jazz!

Gde će bolje zagrevanje !

Večeras se zgrevam u feedbacku a fotke i snimci sutra  vidimu u feedbacku !

I za kraj što bi reko Ramo Car ,, Druže, kolega, gospođo, brate, mila majko, snajko, devojko, momče, jetrvice ŽIVEO PRVI MAJ !!! ,,

 

Bloger, putnik, fotograf i make up artist koji voli dobar ukus hrane,vina i kafe...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *