fbpx
Napet Mapet šou 2018 konačno se završava !

Napet Mapet šou 2018 konačno se završava !

Napet Mapet šou 2018 konačno se završava ! I da slušam trenutno Marčela i album Napet Mapet šou .  Konačno ena the stiže i ovoj godini. Ne znam odakle da počnem kolko mi je teška bila ova godina ali i lepa !?

Aj prvo od zdravstvenih problema do duše manjih,    naporna i uporna  prehlada kao stenica! Moji  FB prijatelji najbolje too znaju   !

Prvo obećanje za 2019 je bolje zdravlje a to i svima Vama želim !

Onda kredit  koji verovatno ako ostanem u Srbiji ili se nešto ne desi sa platom  nikad neću da otplatim. Da tu su  hiljadu kao malih problemčići koji ovde u Srbiji postanu PROBLEMČINE! Ukradu mi novčanik pa moram sve da vadim i čekam redove u MUPU, banci i tako redom .  Taman kad pomislim da je to gotovo mama se razboli a pošto je ona penzionerka u Srbiji , znači moram da je molim da ide kod lekara, da nađem živce i objasnim joj da ne zna bolje od lekara i da ne može sama da se leči !  Pa onda da idem sa njom kod lekara,  dok su lekovi svi papreni pa opet moram da odem u minus!  Pored svega, sve to moram da peglam na posolu kašnjenja a sreća u ovoj nesreći što  imam hvala Bogu razumne kolege kao dokaz da nije sve crno !

Ok sredm mamu krenem sa nekim planovima kad ne lezi vraže pukne mi cev i onda moram sve da renoviram i da pazim tek zalečenu majku , sebe i cev. Da tražim novu cev  o kojoj realno ništa ne znam samo znam da moram i tu da spremim kintu . OKe idemo dalje,  konačno …  Dođe ćale koji ne živi ovde i sredi cev.  Uf  kažem ja ali neee i karma ! Sestra , kaže da zbog njenih nekih obaveza moram da čuvam sestručinu! Ok to mi je u celoj priči kao relaksacija i lajt varijanta, međutim dođe sestričina sa  temperaturom 37 sa 5 .

OKeee idemo dalje sve to je nekako kao satvani deo života i taman sve to se završi i  lepo  smo se čuvala , pile smo čajeve i čitale pričice ali na kraju ja opet dobijem temperaturu.  Naravno da od svih ovih ” problemčića ” koje je bilo mnogo više nego neću i ne mogu sve da popišem naravno da ne sižem da imam ljubavni život mada iskreno kad pogledam današnji svet, neka mogu ipak  ja i sama ! 😀  I ne znam da li još da pišem o crnjacima jer svi ga mi manje više  živimo !

A ako ništa drugo imam onu utešnu “ćuti ti bar imaš poso ! ” Pa onda valjda nemam pravo da se žalim na bolest, strah.. Kao šta imam ja tu da se žalim ili ne daj Bože pokušam nekom bez razlga da pomognem ! Jer imam poso valjda po našem shvatanju ko ima poso nema emocija još kao sad ću ja tu da imam hobi i da vodim neki  blog i pišem tu nešto o  putovanjima  !?

A sa druge strane i jeste retkos danas imati poso za stalno u 33 godina !

I opet da ne verujete mnogo toga lepog se desilo u ovu  2018 godinu .   Pa sad da ne prodajem neku demagogiju ali prosto je tako da nije sve tako sivo !

Završila sam školicu za digitalni marketing i ozbiljno počela da kidam po tom polju . Zatim školu za Multimedijalnog novinarstva u Medija centru gde sam pored ozbiljnih predavača i vrhunskih novinara naučila mnooogo toga i  stekla divna prijateljstva ! Tako da svim studentima novinarstva ali i onima koji žele da se bave nekim javinim poslom , blogovanjem , influenserima , marketingom,  preporučujem da se raspitaju o novoj školi multimedije u medija reform centru u Nišu.

Krnula sam sa učenje Nemačkog jezika aaaa ja ja naturilh  ! 

Obišla mnoge festivale , bila na mnoge koncerte , uradila mnoge intervijue ,  putovala , upoznala mnoge likove, stekla nova prijateljstva ali i obnovila neka stara prijateljstva i to onako baš neočekivano.  Naučila mnoge novine vezane za iscrtavanje i pravljenje maski .  Tako da promene  su nagle a vi ako ih želite  morate biti spremini ! 

Za sve koji me prate i posećuju moj sajt , lajkuju i sve ostalo ali i onima koji to ne čine ” ne verujem da oni postoje 😀 ” Želim Punooooo ZDRAVLJA ! puno pozitivnih promena , više druženja, povezanosti,  da postenemo čovek – čoveku , da pružamo ruke jedni drugima, više smeha , više nade, mnogooo ljubavi , više sexa manje tuče , dobrih koncerata,više čitajte knjige  a manje žute štampe,   puno putešestvija ,  upravo spremam jedno divno putovanje sa divnom Jelenom iz  http://www.vikatravel.rs/  o tome malo više posle praznika (Još jedna divna stvar koja se deslia u 2018 ). Malo više da verujemo jedni drugima a sve ostalo što bi rekla moja kuma ima kod kineza ! 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: