fbpx
Na krilima mira Tara !

Na krilima mira Tara !

Baš tako na krilima mira odletesmo i doletesmo sa Tare i divnim slikama Planine Tare i njenim blagodatima !

Mnogo je razloga zašto morate jednom u životu da obiđete Taru ! Nadam se da će vas naše Putešestvije kao i uvek navesi da obiđete ovu lepotu kad budete videli delić fotografija , koje nam kao i svakog puta donosi Kocka Travel sa Putešestvijama .

Pa da krenemo :

  1. Dečije odmaralište Mitrovac – Ukoliko ste mladi i imate dece ili prosto želite odmor , ovo mesto je odlično za to ! Ali pogotovo za parove sa decom ili starije sa unucima ! Kako god ako vam je potreban mir i odmor to je to !

2. Zaovinsko jezero – Jezero je svake godine sve poznatije po dolasku mladih tursta iz celog sveta ! Prava turistička atrakcija Tare je svakako Zaovinsko jezero ! O kakvoj lepoti se radi nalaze Pogledajte Kocka foto !

3. Jezero Spaici – jezero se nalazi odmah preko puta Zaovinskog jezera . Deli ih samo brana , za Zaovine se ide desno a za Spaici levo . Presudite sami koje vam se više sviđa ! ?

4. Vidikovac Banjska Stena ! Ovo je nadaleko poznato svima makar sa reklama i razglednica ! Vidikovac se nalazi na samo 10 km od Mitrovca . Put je adekvatno obeležen dok kad stignete na samom vidikovcu imate klupice za odmor . Kažu da ko nije bio ovde i napravio par fotki , uživao u miru i pogledu, čistom vazduhu kao da nije ni bio na Tari !

5. Pogled, mir, tišina ! Još jedan od pogleda na jezero Perućac sa branom i pogled na kanjon Drine uzvodno.

6. ” CRVENI POTOK ” Tepih Livada – Lokalitet takođe deo prirodnog rezervata i nalazi se na oko 500 m od Mitrovca na Tari . Imaćete utisak kao da ste u šumi staroj 1000 godina !

To bi bilo to na našim Putešestvijama , na krilima Tare. Nadam se da su vas Kocka i Putešestvije zainteresovali za ovu destinaciju i misiju upoznaj Srbiju ! ?

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: